B-On-C

Bådprodukter

Her finder du alt til klargøring af din båd. Vi har poleringsmidler og andre bådprodukter, Coppercoat bundmaling til både, fugematerialer, 3M vandfilter og en masse andet. B-On-C kan levere bådprodukter til alle typer både.

Sejlsæsonen er nu for de fleste bådejere slut for i år. Men vi glæder os allerede til den næste, og B-on-C har bådpleje produkterne til både den miljørigtige bundmaling, som holder i minimum 10 år, og marine produkterne til polering, som gør din båd skinnende blank HELE sæsonen. Overvejer du nyt teakdæk, har vi også fugemasser i den rigtige kvalitet.

Indimellem er der måske også tid til overvejelser:

Vand ombord: Er det en gammel tank, som du ikke er helt tryg ved? Du kan få rent vand i båden hele sæsonen med drikkevandsfilter fra 3M. Det fjerner smag, lugt og bakterier uden at skulle tilsætte kemikalier. Dermed sikrer du dig rent og velsmagende vand på turen. E2 filtret kan holde 6 måneder og/eller behandle 7.500 liter vand. Så slipper du også for indkøb af dyrt og besværligt flaskevand og ikke nok med det er dyrt, men det fylder også en hel del. Filteret har rigelig kapacitet til, at også ens badevand er friskt og rent og det er da lækkert at vide! Mange har nærmest vænnet sig til (og accepteret), at deres vand hverken smager- eller lugter godt og man er usikker på vandets bakterielle kvalitet – det er slut med 3M´s vandfilter.
 

Holder poleringen glansen? Det er rigtig ærgerligt at have brugt mange timer for så at konstatere, at der måske skulle have været ofret lidt mere på produkterne, arbejdstimer udgør vel ca. 95% og produktet 5%, så set i det lys, er det helt sikkert værd at investere i kvalitet.3M Perfect-It-serien holder, hvad den lover, udfører du arbejdet som beskrevet, så forbliver båden skinnende blank hele sæsonen, og næste år er der mere tale om vedligeholdelse og derfor hurtigere overstået.

3Ms serie Perfect-It har den unikke egenskab, at de alle ender op i korn 3-4000 når der poleres længe nok.
Er båden hårdt oxideret eller har småridser benyttes Heavy, den starter ved korn 800-1000, og når der poleres længe nok med denne, vil den ende i korn 3- 4000 og forstøve væk. Medium har den samme egenskab, den starter blot lidt finere, og der skal ikke arbejdes så længe som med Heavy. Det samme gælder for Light, der starter endnu finere.
Gør et stykke på 1 m2 færdigt ad gangen, og gå videre til næste stykke på 1 m2, (hav en rulle malertape i lommen og mærk 1 m2 op, flyt tapestykkerne i takt med at du arbejder dig frem), så du får endnu mere glans. Og husk: når du er færdig, så er du færdig! Hvis du kører over igen, hvor du har været, så starter du også forfra med den grove kornstørrelse, og så er det hele turen om igen.
Mange, også professionelle, sværger stadig til 3Ms Fast cut og Fast cut extreme, men udover at være udviklet til autobranchen, hvor Perfect-It er udviklet til gelcoat overflader, så har disse også et højt indhold af slibemiddel, og hvorfor fjerne mere af gelcoaten end højst nødvendigt – forestil dig slibesituationen, hvor du bruger korn 40 til et projekt, som bør slibes med korn 120, det er det samme med poleringen af din båd.
Ved brug af Heavy skal der efterfølgende behandles med voks; Medium og Light indeholder voks, men her kan man dog også med fordel efterbehandle med ren voks, som er nem at påføre, og som lige giver den sidste glans/beskyttelse.
 
Og endnu en gang, for det kan ikke siges for ofte, så er det heller ikke for tidligt at tænke på ny bundmaling. Det tidlige efterår er perfekt til påføring af Coppercoat, for temperaturen er den største udfordring, og på denne årstid er det stadig lunt og gennemvarmt, og derfor en god tid at udføre arbejdet på. Har du mulighed for vinteropbevaring i min. 8C, kan opgaven udføres hele vinteren. Læs om Coppercoat og alle dens gode egenskaber her på siden.
Der findes erfarne folk til opgaven rundt om i landet, hvis ikke du selv har mod på det, vi henviser gerne!

 

Og husk altid, at er der noget, du er i tvivl om, så ring eller skriv!

 

bonc1
bonc2

B-on-C modtog følgende:

Kære Hanne. 

Det skete lørdag den 17juli,  at den gamle Laurin 32 fik en ny frakke. Vejret var lovet tørt og temperaturen var  28°.

Start kl. 10 og afslutning med en vel fortjent bajer kl. 17. 

Vi var 4 på jobbet. 2 rullatorer, tror jeg det må hedde, en omrører og en service- og blande medarbejder.

Alt forløb uden problemer, men de små 10 cm ruller fandt vi for langsomme, så det blev 18 cm der kørte. Så blev der også lidt tid til kaffe og kage.

De to “huller” fra de gule bukke fik 4 gange CC da vejret tillod det fire dage senere.

Hun har nu [også] fået 3M kuren overalt, så når skrue og trimror kommer på er hun klar. 

Tak for råd og vejledning. 

PS: Træbukkene havde allerede den farve før vi malede båden. 

De bedste hilsner fra Erik 

bonc4

Fordele ved køb af bådprodukter hos B-On-C

Fri fragt ved køb over 500 kr.

14 dages fortrydelsesret

Leveringstid mellem 1-3 dage

Plejemidler til din båd

Vi er klar til at hjælpe dig

Hvis du ønsker at få flere informationer om vores  miljørigtige Coppercoat bundmaling, eller andet af vores brede udvalg af bådprodukter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi stiller gerne vores erfaring til rådighed for dig – både når du overvejer et køb, efter at ordren er afgivet, og hos os fortsætter den gode service også efter, at din ordre er ekspederet.

Hanne Kirkeby B-On-C

Produkter til både

B-on-C har mange gode plejeprodukter til både, hvad enten du er til sejl eller motor, fra små både til større yachts.

Vi har det danske agentur på Coppercoat, der er den mest miljøvenlige bundmaling på markedet. Levetiden er +10 år, og behandlingen har sparet bådejere for en masse arbejde og miljøet for mange kemikalier.

Vi kan tilbyde et stort udvalg af produkter til klargøring og vedligeholdelse af både. B-On-C kan tilbyde prisvindende bådprodukter til skarpe priser, og går ikke på kompromis med kvaliteten.

Vi forhandler bådudstyr fra de  kendte brands fra bådindustrien, blandt andet Coppercoat™, 3M, VELOX, International Intergard og Nautichem.