Tips & Tricks

Her på siden vil vi komme op med forskellige vejledninger, om hvordan man kan komme nemt og rigtigt igennem opgaven ved anvendelsen af produkterne fra vores shop. Har du købt et af vore produkter, er du altid velkommen til at kontakte os for hjælp til din konkrete opgave.

Har du en god ide eller en beskrivelse af en opgaveløsning er du velkommen til at sende os en beskrivelse. På den måde håber vi, at vi kan lave et helt “leksikon” af gode råd til glæde for mange.

Har du et billede eller lyst til at beskrive din oplevelse med vore produkter, er du også meget velkommen til at sende den til os.

Bemærk at det kræver at du giver tilladelse til at vi bruger dine indlæg.

Coppercoat video

Se denne video før du går i gang med Coppercoat (husk at klikke på ‘spring reklamer over’)

Nyttige links

Bundmaling til både Coppercoat

Coppercoat

Prisvindende miljøvenlig kobberbundmaling. Slip for bundbehandling og udgiften til begronings-hæmmende maling i mindst 10 år. 1 liter består af epoxy, hærder samt kobberpulver, som dækker 4 m2 i 4 lag.

Hvor mange m2 er din båd?

Hvor mange m2 er din båd

Hvor meget Coppercoat skal du bruge? Indtast bådens bredde, dybgang og længde i vandlinje, så er det nemt at beregne antal kvadratmeter.

Coppercoat™ Kobberbundmaling til både

Vedligeholdelse af Coppercoat

Tak fordi du valgte at få din båd behandlet med Coppercoat. Vi håber, du vil  få glæde af behandlingen i mange år fremover, vores erfaring

Polermidler fra 3M

Køb kendte polermidler fra 3M

3M har i mange år været den største og mest anerkendte leverandør af polermidler til auto- og bådbranchen. Der bliver konstant udviklet nye og bedre

Lægning af teakdæk

At lægge nyt teaktræsdæk er et stort arbejde at gå i gang med, og da materialerne er dyre, vil vi her give lidt instruktion i, hvordan du får et flot og holdbart resultat ud af din investering. Vi vil begrænse os til fuge/klæbe arbejdet.

Link til Nautichem

Link til 3M Marine

Link til 3Ms prisvindende poleringsprodukter – bemærk ikke alle produkter er tilgængelige i Danmark

Link til 3M Autoprodukter

Coppercoat England