Nyhedsbrev

» Alle tilbud

Facebook
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

B2B

B-On-C er klar til at levere den bedste service, og vi bestræber os på, at leve op til det som forlanges af en god samarbejdspartner.

Vi er agent/ forhandler for nedenstående producenter:

Nautichem har produceret fugemasser i mange år og startede med at producere den første helt syntetiske fugemasse i verden til bla.a nådfugning i 1962. B-On-C har eneforhandlingen af dette unikke program af fugemasser og lime i Danmark.

Gå til Nautichems hjemmeside her »

 

Coppercoat er en nyhed på det danske marked, men har været anvendt rundt i verden siden 1991, til manges tilfredshed.. Det er en glæde at B-On-C får lov at introducere denne miljøvenlige og langtidsholdbare bundmaling til det danske bådefolk.

Coppercoat blev kåret som testvinder i Bådnyt´s test i april 2012

Gå til Coppercoats hjemmeside her »

 

3M er kendt for kvalitetsprodukter . B-On-C forhandler dette store progam af industri og marineprodukter. Som konsulent for 3M gennem 21 år, har jeg et stort kendskab til dette produktprogram. Derfor kan jeg vejlede i brugen og være med til at optimere produktionen og finde det rette produkt til netop din opgave. 

Gå til 3M´s industribrochurer her »
Gå til 3M´s Slibebrochurer her »
Gå til 3M´s sikkerhedsprodukter her »
Sejl til 3M marine her »

B-on-C har indgået aftale med en af Europas største producenter af kvalitets malervarer til den rigtige pris. Kontakt os for et besøg.

Kig rundt i deres store katalog »

 B-On-C står altid klar med den rette vejledning og et godt tilbud. 

Kontakt os på 61 55 53 04 eller info@B-on-C.dk

Med Venlig Hilsen
Benny Elmbjerg
B-On-C