Nyhedsbrev

Facebook
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Fortrolighed / Sikkerhed

Persondata – registrering og behandling

Når du indtaster dine data vil B-On-C dermed registrerer dem, og derfor skal du informeres om følgende:

Hvilke kundedataer
Dine dataoplysninger som kunde kan være dels obligatoriske dels valgfri. De obligatoriske dataer skal bruges når der afgives en ordre, de valgfrie er kun hvis de ønske, at vi nemmere skal kunne kontakte dem eller ved special ordre.

Obligatoriske data er: Navn, adresse, postnr., by, tfl.nr., og e-mail.
Valgfrie data er: Firma, land, fax og notat.

Formål med dine kundedata
Du skal indtaste dine kundedata, således at vi har mulighed for dels at ekspedere ordrer til dig, dels at kunne komme i kontakt med dig.

Dine kundedata bliver behandlet fortroligt, og er kun tilgængelige for B-On-C.dk.

Vi gemmer dine kundedata så længe, at vi overholder de forpligtelser, som vi er underlagt i henhold til årsregnskabs- og bogføringsloven. Her er typisk tale om 5 år beregnet fra tidspunktet for et køb foretaget af dig. Data vil i den forbindelse være faktura og betalingstransaktion, således at disse er beskyttet mod ødelæggelse, forvanskning eller misbrug.

Det er dit ansvar, at dine personlige data til enhver tid er korrekte, og du kan altid få ændret dine personlige data. Det kan ske enten ved en bestilling eller ved henvendelse til B-On-C pr. e-mail til info@b-on-c.dk.

Betaling over Internet
Når du ved køb på www.B-On-C.dk betaler med betalingskort, bliver data krypteret under transmissionen på Internet.

www.B-On-C.dk har en indløsningsaftale med PBS, hvilket indebærer, at vi opfylder meget høje krav til sikkerheden på B-On-C.dk, og for at tilvejebringe en maksimal sikkerhed af dine betalingskortoplysninger, gemmer vi ikke disse oplysninger.

Vi beholder udelukkende en kvittering fra PBS, som gør, at vi kan trække det beløb, som du har accepteret.
I den forbindelse gør vi opmærksom på, at betalingstransaktionen ikke gennemføres endeligt, førend den købte vare er afsendt fra vores lager, når ordren så er afsendt fra os af vil beløbet blive hævet og overført til os.