Fortrolighed og sikkerhed

Persondata – registrering og behandling

Når du indtaster dine data vil B-On-C dermed registrerer dem, og derfor skal du informeres om følgende:

Hvilke kundedata

Dine dataoplysninger som kunde kan være dels obligatoriske dels valgfrie. De obligatoriske data skal bruges, når der afgives en ordre, de valgfrie er kun, hvis du ønsker, at vi nemmere skal kunne kontakte dig eller ved special ordre.

Obligatoriske data er: Navn, adresse, postnr., by, tfl.nr., og e-mail.
Valgfrie data er: Firma, land og notat.

Formål med dine kundedata

Du skal indtaste dine kundedata, således at vi har mulighed for dels at ekspedere ordrer til dig, dels at kunne komme i kontakt med dig.

Dine kundedata bliver behandlet fortroligt, og er kun tilgængelige for B-On-C.dk. Dog deles oplysninger med GLS fragtfirma.

Vi gemmer dine kundedata så længe, at vi overholder de forpligtelser, som vi er underlagt i henhold til årsregnskabs- og bogføringsloven. Her er typisk tale om 5 år beregnet fra tidspunktet for et køb foretaget af dig. Data vil i den forbindelse være faktura og betalingstransaktion, således at disse er beskyttet mod ødelæggelse, forvanskning eller misbrug.

Det er dit ansvar, at dine personlige data til enhver tid er korrekte, og du kan altid få ændret dine personlige data. Det kan ske enten ved en bestilling eller ved henvendelse til B-On-C pr. e-mail til info@b-on-c.dk.

Betaling over internet

Når du ved køb på www.B-On-C.dk betaler med betalingskort, bliver data krypteret under transmissionen på internet.

www.B-On-C.dk har en indløsningsaftale med PBS, hvilket indebærer, at vi opfylder meget høje krav til sikkerheden på B-On-C.dk, og for at tilvejebringe en maksimal sikkerhed af dine betalingskortoplysninger, gemmer vi ikke disse oplysninger.

Vi beholder udelukkende en kvittering fra PBS, som gør, at vi kan trække det beløb, som du har accepteret.
I den forbindelse gør vi opmærksom på, at betalingstransaktionen ikke gennemføres endeligt, førend den købte vare er afsendt fra vores lager; når ordren så er afsendt, vil beløbet blive hævet og overført til os.

Deling af data:

For at kunne levere din ordre deler vi oplysninger med fragtfirmaet GLS.

Indkøbskurv
Scroll to Top