Køb kendte polermidler fra 3M

3M har i mange år været den største og mest anerkendte leverandør af polermidler til auto- og bådbranchen. Der bliver konstant udviklet nye og bedre produkter, der passer til den enkelte opgave.

Denne serie af plejeprodukter til marinemarkedet har hurtigt fået både professionelle og private bådejere til at anvende disse produkter, da de er effektive og hurtigt kan få båden gjort skinnende blank.
Produktserien vandt som ”Best product” i bådindustrien i USA, og er nu den mest solgte serie worldwide.


Første trin er Perfect-It Boat Wash, en sæbe, som fjerner streger, støv og olie, men ikke voksen. Start med at vaske båden grundigt, så sparer du tid til de efterfølgende trin.

3Ms serie Perfect-It har den unikke egenskab, at de alle ender op i korn 3-4000 når der poleres længe nok.

Er båden hårdt oxideret eller har småridser benyttes Heavy, den start ved korn 800-1000, og når der poleres længe nok med denne, vil den ende i korn 3- 4000 og forstøve væk. Medium har den samme egenskab, den starter blot lidt finere, og der skal ikke arbejdes så længe som med Heavy. Det samme gælder for Light, der starter endnu finere.

Gør et stykke på 1 m2 færdigt ad gangen, og gå videre til næste stykke på 1 m2, (hav en rulle malertape i lommen og mærk 1 m2 op, flyt tapestykkerne i takt med at du arbejder dig frem), så du får endnu mere glans. Og husk: når du er færdig, så er du færdig! Hvis du kører over igen, hvor du har været, så starter du også forfra med den grove kornstørrelse, og så er det hele turen om igen.

Mange, også professionelle, sværger stadig til 3Ms Fast cut og Fast cut extreme, men udover at være udviklet til autobranchen, hvor Perfect-It er udviklet til gelcoat overflader, så har disse også et højt indhold af slibemiddel, og hvorfor fjerne mere af gelcoaten end højst nødvendigt – forestil dig slibesituationen, hvor du bruger korn 40 til et projekt, som bør slibes med korn 120, det er det samme med poleringen af din båd.

Ved brug af Heavy skal der efterfølgende behandles med voks, Medium og Light indeholder voks; her kan man dog også med fordel efterbehandle med ren voks, som er nem at påføre, og som lige giver den sidste glans/beskyttelse.

3M Perfect-It-serien holder, hvad den lover, udfører du arbejdet som beskrevet, så forbliver båden skinnende blank hele sæsonen, og næste år er der mere tale om vedligeholdelse og derfor hurtigere overstået.

Du kan købe polermidler fra 3M her.


Kontakt B-on-C eller kig forbi hjemmesiden, hvis du ønsker yderligere information.

Indkøbskurv
Scroll to Top